Çevre İçin El Ele Verdiler...

Şebnem Çapa ve eşi Celal Çapa, İzmir’de düzenlenen çöp toplama etkinliğine katılarak çevre temizliği konusunda farkındalık yarattı. Yıllardır sürdürülen etkinliğin 400’üncü haftasında gerçekleşen organizasyona, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli de destek verdi.

Şebnem Çapa’nın yeğeni olan Lal Denizli’nin de yer aldığı etkinlikte, doğaya sahip çıkmanın önemine dikkat çekildi. Çapa çifti, çevre temizliği için gönüllülerle birlikte sahada yer alırken samimi görüntüler verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şebnem Çapa, “Çöpünüze sahip çıkın” çağrısıyla çevre duyarlılığı mesajı verdi. Sekiz yıl önce Alavya ailesiyle birlikte başlatılan çevre temizliği hareketinin bugün Türkiye’nin en uzun soluklu farkındalık projelerinden biri haline geldiğini belirten Çapa, geçmiş yıllara göre bölgede çok daha az çöp görülmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Çevre bilincine dikkat çeken etkinlikte doğayla iç içe vakit geçiren Çapa ailesi ve Lal Denizli, örnek davranışlarıyla da takdir topladı.

şebnemçapacelalçapalaldenizli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.