İHKİB, 2024'te En Çok İhracat Yapanları Ödüllendirdi...

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İHKİB) her sene düzenlediği "İHKİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"nde, 1368 firmaya plaket ve sertifika verildi. İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi ve İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın'da törene katıldı.

2024 yılında 17,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren hazır giyim ve konfeksiyon sektöründe, söz konusu ihracata en çok katkıyı veren firmalar törenle ödüllendirildi. Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe ile ödül alan firma temsilcilerinin katıldığı törende 47'si platin, 60'ı altın, 144'ü gümüş, 214'ü bronz ve 903'ü başarı ödülü olmak üzere toplam bin 368 firmaya plaket ve sertifika verildi. Bu yıl ilk kez e-ihracat dalında da en başarılı firmaya ödülü takdim edildi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gültepe, Türkiye'nin, hazır giyimde küresel bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, Avrupa Birliğinin (AB) ise üçüncü büyük tedarikçisi konumunda bulunduğunun altını çizdi.

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi ve İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın'da törene katıldı. Ayaydın, ödül töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

ihkibödültöreninejdetayaydın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.