Okul Heyecanını Birlikte Yaşadılar...

Aslışah Alkoçlar Demirağ ve eşi Kaan Demirağ, çocukları Cem ve Ada’nın yeni eğitim dönemine başlangıç heyecanına ortak oldu.

İş insanı Kaan Demirağ ile evliliğini sürdüren Aslışah Alkoçlar Demirağ, Dubai’deki aile hayatından renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Ünlü isim, çocukları Cem ve Ada’nın okul heyecanını takipçileriyle paylaştı.

Yeni eğitim dönemine başlayan Cem ve Ada’yı bu özel günlerinde yalnız bırakmayan Aslışah Alkoçlar Demirağ ve Kaan Demirağ, okulda çocuklarıyla birlikte poz verdi. Üniformalarıyla objektif karşısına geçen kardeşlerin neşeli halleri dikkat çekerken, anne ve babalarının mutluluğu da karelere yansıdı.

Eşiyle birlikte verdiği bir pozu “Happy mom and dad” notuyla paylaşan Aslışah Alkoçlar Demirağ, çocuklarının yeni okul dönemine başlamasının sevincini yaşadı. Cem ve Ada’nın okul bahçesindeki renkli anları da sosyal medyada takipçilerinden beğeni topladı.

kaandemirağaslışahalkoçlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.