St. Tropez'de Romantik Kaçamak...

Allan Hakko ile sevgilisi Pelin Uluksar, yaz tatili için tercih ettikleri St. Tropez'den romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İş insanı Allan Hakko, sevgilisi Pelin Uluksar ile birlikte yaz sezonunu Fransa'nın gözde tatil destinasyonlarından St. Tropez'de geçiriyor. Tatillerinden peş peşe paylaşımlar yapan çift, romantik anlarıyla takipçilerinin beğenisini topladı.

Gündüz saatlerini deniz ve güneşin tadını çıkararak değerlendiren Allan Hakko ile Pelin Uluksar, akşam ise St. Tropez'in hareketli sokaklarında yürüyüş yaptı. Şehrin kendine özgü atmosferinde el ele vakit geçiren çift, dondurma molası vererek tatillerine keyifli bir anı daha ekledi.

Doğal halleri ve uyumlarıyla dikkat çeken ikilinin paylaştığı kareler kısa sürede sosyal medyada ilgi görürken, romantik tatillerinden yansıyan anlar takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

allanhakkopelinuluksar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.