Leman Sam’dan Barış Mesajları...

Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri çerçevesinde İstinye Tersane Alanı’na konuk olan Leman Sam, sevilen şarkılarını Sarıyerliler için söyledi. Kendisini sanatçı değil de şarkıcı olarak tanımlayan Sam, yaptığı konuşmada “İnsanların huzura ihtiyacı var” diyerek barış temennisinde bulundu.

Leman Sam’dan Barış Mesajları...

Leman Sam’dan Barış Mesajları...

Sarıyer Belediyesi’nin Huzur, Barış ve Hoşgörü Alanı olarak bilinen İstinye Tersane Alanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında, usta şarkıcı Leman Sam sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Sam, alanı dolduran yüzlerce vatandaşa unutulmaz bir akşam yaşattı. Hayatında ilk kez ramazan etkinliğinde şarkı söylediğini ifade eden Leman Sam, "İnsanların huzura, mutluluğa ihtiyacı var. Huzur; kardeşlik ve dayanışmadır. Umarım bu düşmanlıklar biter" diyerek barış mesajları verdi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

İlginizi Çekebilir

Anne-Kız Düeti...
  Magazin Hattı

Anne-Kız Düeti...

Anne Ziyareti
  Magazin Hattı

Anne Ziyareti

Şevval Sam’a  Anne Sürprizi
  Magazin Hattı

Şevval Sam’a Anne Sürprizi

Hayranından hediye...
  Magazin Hattı

Hayranından hediye...

Bodrum'da Aile Saadeti...
  Magazin Hattı

Bodrum'da Aile Saadeti...