Sevgililer Günü’nü Zeynep Bastık Şarkılarıyla Yaşadılar...

Zeynep Bastık 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ankara’da dinleyicileriyle buluştu. Pop müziğin enerjisi hiç düşmeyen, güçlü sesi Zeynep Bastık, bu özel gecede şarkılarını ‘sevgililer’ için söyledi.

Sevgililer Günü’nü Zeynep Bastık Şarkılarıyla Yaşadılar...

Zeynep Bastık, Sevgililer Günü’ne özel sahnesiyle JW Marriott Hotel Ankara’da davetlilere duygusal anlar yaşattı.

Ünlü sanatçının güçlü sahne enerjisi, izleyiciyle kurduğu sıcak diyalog ve gecenin ruhuna uygun repertuvar seçimiyle davetliler gece boyunca aşkın ve romantizmin tadını çıkardı. Özellikle romantik parçalarda salonda duygusal anlar yaşanırken, hareketli şarkılarda tempo bir an bile düşmedi.

Zeynep Bastık’ın şıklığıyla da konuşulan gecede, sahne stili ve zarif görünümü dikkati çekti. Kırmızı elbisesiyle ünlü sanatçı stiliyle de konuşuldu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    KIZDIM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış